onsdag 7 augusti 2019

Rallycross SM Kalix Deltävling 4:5

#409 Niklas Eriksson, SMK Örebro,i RM2150 körde semifinal 2 där han tyvärr inte nådde målflaggan. Slutade på 10:e plats totalt och fick med sig 9 poäng

#480 Michael Johansson, Kalix MK i RM2150 landade på 18:e plats och fick inga poäng.

#438 Joakim Vikström, Piteå MS i RM2150 fick köra semifinal 1 där han slutade som fyra, landade på 11:e plats i totalen och fick med sig 9 poäng

#422 Kristofer Olsson, MK Team Westom i RM2150 körde i semifinal 2 där han blev fyra. 12:e plats i totalen och 8 poäng

#445 Lennart Löfgren, Robertsfors MS i 2150 slutade på 17:e plats och blev poänglös.

#416 Christian Karlsson, Vimmerby SM i RM2150. 13:e plats idag och totalt 4 poäng. "Bubblan" är faktiskt riktigt rolig att se på tävlingsbanorna.

#465 Fredrik Öhman, Jörns MK i RM2150 fick 1 poäng med sig i totalen och slutade på 16:e plats

#408 Tom Nilsson, Vimmerby MS slutade på 14:e plats i RM2150. 3 poäng in på kontot.

#474 Andreas Gunnarsson, Skene MS landade på 19:e plats och blev poänglös

#321 Klara Andersson, SMK Hörby körde sig till semifinal 1 där hon slutade tvåa, vidare till finalen där det blev en 3:e plats. 23 poäng fick hon med sig i JSM

#312 Kevin Wallstål, Piteå MS i JSM slutade på 8:e plats idag. Körde semifinal 2 där han blev fyra. Fick med sig 14 poäng i totalen

#320 Rasmus Grönlund, Skellefteå MS i JSM körde semifinal 1 där han slutade trea. Totalt 5:e plats idag och 16 poäng rikare.

#249 Björn Eriksson, Luleå MS i 2400 fick med sig 8 poäng från dagens tävling. Körde semifinal 2 där han blev sexa, 10:e plats blev dagens resultat

#215 Lars-Johan Gummsesson, SMK Nyköping i 2400 slutade på 11:e plats idag och fick 6 poäng

#456 Viktor Fahlgren, Lycksele MK RM2150, är alltid en frisk fläkt på banan. Idag slutade han på 5:e plats i totalen efter att ha kört in sig på 3:e plats i semifinal 1 och en 5:e plats i finalen uppenbarligen.  Skördade 16 poäng

#450 Oscar Carlsson, Lycksele MK, tog sig till 4:e plats i RM2150 efter att ha kört semifinal 2 där han blev 3:a och körde även finalen. Även han fick med sig 16 poäng.

#256 Tommy Carlström, NMS Boden, slutade på 5:e plats med sin Honda S2000 i klassen Super Nationell. Skördade 12 poäng

#201 Rasmus Olsson, Karlskrona AK, landade på 6:e plats i 2400. Körde semifinal 2 där han slutade tvåa, körde därmed finalen men där blev han poänglös. Totalt 18 poäng rikare.

#225 Per Berglund, Finnskoga MK, körde semifinal1 i 2400 där han blev trea, biljett in till finalen där han slutade på 5:e plats. 18 SM-poäng blev resultatet

#209 Niclas Härdevik Norström, MSK Hammaren,klass 2400 tog sin Escort RS till semifinal 2 där han blev trea, enkel biljett in i finalen där han också slutade 3:a. 19 fina poäng in på kontot.
#118 Mattias Forsman, Tväråns IF, klass Super Nationell. Med idel andra placeringar i kvalen samt en 2:a plats i finalen så åkte Mattias hem 20 poäng rikare.

#304 Oskar Björk, Säffle MC, slutade på 9:e plats. Tog sig till semifinal 1 i JSM där han blev 5:a. Skördade 10 poäng.

#217 Marcus Einarsson, Östmarks MFF, landade på 13:e plats i klassen 2400 och fick med sig 4 poäng

#404 Anton Eriksson Therus, MK Team Westom, 9:e plats i totalen i RM2150 efter att ha kört semifinal 1 där han blev 5:a. Körde ihop 10 poäng

#417 Oskar Andersson, BK Dundret, RM2150. Slutresultatet blev en 8:e plats. Körde sig direkt till semifinal 1 där han tyvärr inte passerade målflaggan. 13 poäng fick han med sig iallafall.
#439 Andreas Lindqvist, Lycksele MK, i RM2150 körde sig till semifinal 2 där han tyvärr blev poänglös. 13 poäng rikare samt en 7:e plats totalt

#433 August Krokström, Skene MS, blev tvåa i semifinal 2 samt den som stod överst på prispallen i RM2150 då dagen var slut. 28 fina SM-poäng fick han med sig.

#319 Robert Olsson, Karlskrona AK, fick med sig 16 poäng efter dagens race. Tredje plats i semifinal 2  samt en 4:e plats i finalen för juniorerna

På rad: 1:an, 3:an och 2:an i Junior SM

#301 Jens Högbom, Vännäs MK, maximala 16 poäng i kvalheaten, vinst i semifinal 1 och naturligtvis vinst i finalen blev resultaten av en mycket bra dag för Jens. 30 fina poäng in på kontot i jakten på JSM - guld

#305 Linus Björk, Säffle MC, klass JSM. En 6:e plats i totalen,  körde sig till semifinal 2 där han slutade tvåa, biljett till finalen där det blev en 6:e plats. 19 poäng blev det också.

#211 Kevin Eriksson, SMK Trollhättan fick med sig 3 poäng idag och slutade på 14:e plats i 2400

#205 Andreas Israelsson, Finnskoga MK klass 2400. 8:e plats och 10 poäng efter att ha kört semifinal 1 där han blev poänglös

#218 Kristian Olsson, MK Team Westom, klass 2400. Körde sig till semifinal 1 där han blev tvåa. Finalen gav en 4:e plats. 16 poäng på kontot

#203 Simon Claesson, Skene MS, tog full pott i kvalen med 16 poäng, vinst i både semifinal 1 och i finalen. 30 fina poäng in på SM-kontot i klassen 2400

#207 Rasmus Karlsson, SMK Nyköping, klass 2400. 9:e plats i dag efter en fjärde plats i semi 2. 12 poäng rikare.

#220 Martin Ekspjuth, Piteå MS,klass 2400. 7:e plats och 14 SM-poäng. Martin körde i semifinal 1 men där blev han poänglös.

#116 Lars Englund, Kalix MK med sin Porsche 911, 3:e plats i klassen Super Nationell  och totalt 17 poäng

#485 Henrik Edberger, Laxå MK, 15:e plats i RM2150. Två poäng blev dagens skörd.

#483 Jonas Bodlund, Kalix MK, RM2150, körde in sig på 2:a plats i semifinal 1 och fick en biljett in till finalen där han slutade på 6:e plats. 20 poäng rikare blev han

#402 Björn Alvarsson, Vadstena RRC, RM2150 i sin Porsche 944 som är svartare än svartast... Rakt in i semi2 där han körde vinst, vilket ger en biljett in i finalen där han blev 3:a och fick ett tillskott på 21 poäng

#315 Filip Martinsson, Orust Bilsportklubb fick med sig 15 kvalpoäng( man kan max få 16) vinner semifinal 2 och blir 2:a i finalen. 26 fina JSM-poäng blev det också.

#212 Johan Larsson, MK Team Westom, i 2400. 12:e plats i totalen idag, körde semifinal 2 där han blev 5:a. 7 poäng blev det också

#403 Magnus Abrahamsson, Vännäs MK fick se sig slagen med en ynka poäng mot Krokström idag. 27 poäng in på SM-kontot, full pott i kvalen, seger i semifinalen och en 2:a plats i finalen

#231 Linus Westman, Piteå MS klass 2400. Med bl.a två segrar i kvalen så fick Linus med sig 15 poäng därifrån. Seger i semi 2 och en 2:a plats i finalen. 26 sköna poäng fick han också

#109 Marcus Norman, Luleå MS med sin fräcka Mazda RX8 20B (tur man får läsa innantill) 4:e plats i Super Nationella klassen. 17 SM-poäng fick han med sig. Eftersom det var så få startande i klass SN så körde dom ingen semifinal utan gick direkt på final.

#106 Idel segrar i kvalen för Simon Tiger, Kalix MK, Super Nationell. Vinst i finalen också, vilket gav 24 poäng totalt . Eftersom klassen inte körde semifinal så blev ju 24p full pott så att säga.  Även om det är en deltävling kvar innan Rallycross SM är över så stod det klart att oavsett hur det går i finalen i Höljes så står Simon Tiger redan efter dagens deltävling som segrare i RX SM.

#316 Tom Hedestig Lindström, Luleå MS, 4:e plats i semi 1och 15 poäng rikare i JSM. 7:e plats totalt idag