tisdag 20 september 2016

SDC 5000 11 september Deltävling 4:5

Då var det dags igen. Dagens tävling gick verkligen i dimmans och regnets tecken. Ska Forsman Motorsport visa var skåpet ska stå med en tredje seger eller blir det någon annan som tar hem det.

Uppställning inför start

Forsman Motorsport brukar ju ha någon "Jokerschaffis" och idag var det ingen mindre än Otilia Lindblad som skulle anta utmaningen. Otilia är ju ingen duvunge inom motorsport med ca 6 år som tävlande inom olika grenar.

Grabbarna i #17 Team RR

Team Prospect #9 tar det lite lugn innan starten

Undrar om det är lite spionage här eller...

#29 Team Spisen verkar ha koll på läget

Någon viskade att Team Vision Reklam körde på racingdäck för första gången. Då får vi se hur det går.

Taktiksnack...

... och ut ur dimman kom #30 Team Puma Race med #36 Allez! Allez! tätt bakom

#17 Team RR med #16 Forsman Motorsport i hasorna

#43 Team Norrsken Metall med #99 Team JMS tätt bakom.

Par i BMW...

Ibland blir...

det bara

för halkigt!

Forsman Motorsport verkar ha hittat ett eget spår...

Skönt att det löste sig

#43 Norrsken Metall

#99 Team JMS är nog sugna på revansch idag. Bästa resultatet i sommar kom förra racet och då blev ändå "bara" en 4:e plats.

#97 Team Mayflower med grabbarna från Norrbotten har hittills en 3:e placering och två st 2:a platser. Tror inte dom ger upp så lätt idag.

#46 Kompetenslaget som hyrde bil och körde ett race "på kul" kom tillbaka med egen bil och var taggade till tusen.

#16 Forsman Motorsport

Team RR har bytt växellåda sen sist och var nog lite revanschsugna dom också

#6 4Sign missade förra tävlingen

Förra tävlingen körde #1 Nordtrade till sig en seger, frågan är om dom gör om det idag...

Team Prospects hamnade strax utanför pallen med sin 4:e plats

Efter ca 1,5 timmar fick Team 4Sign problem med generatorn. Skam den som ger sig men någon strid om pallplats blev det inte idag

Kompetenslaget fick nöja sig med en 10:e plats idag. Strajpa rutor kan dom iallafall....

Team Puma Race slutade dagen på 8:e plats

Tyvärr så slutade dagen tungt för Forsmans...

Så även för JMS

Vision Reklam tog sista pallplaceringen med sin 3:e plats idag. Gick ju riktigt bra med racingdäck.

Hörde ett litet segervrål i slutet av racet......

Även om segervrålet kom från Johan i Nordtrade så får vi   gratulera till 2:a plats idag. Man får ju bara köra 10 varv med samma chaufför innan man måste byta och dom hade kört 11 varv, vilket betyder 1 minuts tillägg. Kulram till nästa tävling kanske..?

Även om 4Sign var ute ur leken för idag så passade de på att testa lite strategi inför finalen som går redan om 6 dagar

Otilia verkar vara den som ska avlösa teambossen hos Forsmans

Inte otippat, men här hittade vi dagens vinnare, stort grattis till Team Mayflower!

Traktorn åkte in  i dimman och försvann, då den kom tillbaka hade han ett av offren för en sammanstötning på gafflarna. Nästa vända kom den med det andra offret.

Stora skador på båda bilarna, tur att ingen blev skadad.

Från vänster har vi Nordtrade på 2:a plats med Emil Burén, Daniel Lindberg och Johan Lindberg.
De fem i mitten är Team Mayflower som tog 1:a plats med Mats Loggert, Fredrik Melander, Fredrik Jansson, Christer Strömberg med pokalen och Daniel Melander.

På 3:e plats har vi Team Vision Reklam med Ronnie Lindahl, Erik Forsberg,Fredrik Stenmark och Jörgen Nyström