#17 Team RR har ju fått åka snöre varje race i år. Gissar att dom är taggade att få se målflaggan

#21 Team Bergja Racing rattas idag av David Bergmark, Jonatan Axen och Carl Johan Henriksson

#89 Boliden Racers kör som vanligt med Tobbe Åhman, David Nilsén, Jonny Andersson eller  Daniel Larsson bakom ratten.

#55 Team PRO rattas idag av Robert Olofsson, Ulf Isaksson eller Stefan Hellsten.

Hos #8 Team Old & Young hittar vi Sture Konradsson, Magnus Eriksson, Christian Nilsson eller Pär Hallqvist bakom ratten

#6 Team 4Sign körde inte i senaste racet då Volvon havererade i samband med lastning men dom kom till Fällfors iallafall och ställde upp och hjälpte till med annat. Snyggt jobbat killar! Rattar gör ju som vanligt André Johansson, Pär Stralström, Erik Forsberg och Thomas Johansson,

#3  Granlund Team Sweden hade premiär förra racet som slutade med motorhaveri. Hoppas på bättre tur idag gör Simon Granlund, Peter Granlund och Anton Eriksson.

Hos #95 Zpark Racing är det Niklas Lindström, Jens Rosén och Joakim Vennström som turas om bakom ratten

#17 Team RR rattas av Rickard Nilsson, Rolf Haraldsson och Jörgen Haraldsson

#77 Rattas idag av Peder Westberg, Simon Sundström, Kent Nilsson, Roger Lundström och David Ulfhielm.

#69 The Fat & The Curious varvar med Joakim Sundqvist, Albin Sundqvist och Rasmus Loggert bakom ratten

#17 Team RR fick ju åka vagga till depån så där trodde man ju att det var färdigåkt för idag. Men tji fick vi, lite fix med en yttre drivknut och så var dom tillbaka på banan igen. 78 varv hann dom köra vilket placerar dom på 14:e plats. Snabbast gick det på varv 73 med tiden 1:56,546. Totalt blev det 17:e plats, inte illa då dom endast mött målflaggan i ett race.

#49 Team Gul & Svart verkar vara en man kort idag men på plats är iallafall Stig Berglund, Patrik Berglund och Tommy Berggren som turas om att ratta. Som varvräknare har dom Sven-Anders Öquist.

#15 Team Kent Lundgren rattas idag av Kent Lundgren, Per Jonsson, Andreas Lundberg och Noel Karlsson.

#97 Team Mayflower består av idel kändisar, Fredrik Jansson, Albin Jansson, Mats Loggert och Per-Erik Niemi

#93 Team Rusteze fick klara sig med tre rattare idag. Johan Edström, Simon Edström och Johan Nilsson turades om.

#1 har ju plockat två segrar i år, gissar att dom är sugna på en till. Rattar gör som vanligt Emil Burén, Daniel Lindberg och Lage Hedlund.

I #43 Team Norrsken Metall hittar vi också bara kändisar. Gustaf Ulander, Hans Törnqvist. Jonas Marklund och Niklas Fällman.

Team Old & Young fick bryta idag för första gången på alla år på grund av att växellådan la av. Mekat har dom gjort många gånger men aldrig brutit. "Äntligen så fick även vi sluta tidigare " sa Sture med ett skratt. 16:e plats idag med 50 körda varv. Bästa tid blev 1:55,743 och kom på varv 38. 20:e plats i totalen och då har dom inte kört alla tävlingar heller.

#69 hörde till dom som fick ge upp idag men inte av den anledning som vi först trodde. Bromsoket lossnade men med lite (mycke) fix så var dom ute på banan igen. Tyvärr så var någon alldeles för närgången mot ett cementblock, och dom är ju allt utom förlåtande, så där blev det färdigkört för säsongen.

#49 Team Gul & Svart  hann köra 104 varv idag. Som vanligt tror jag att dom var ganska problemfria. Snabbast gick det på varv 40 med tiden 1:54,606. Placerade sig på 8:e plats idag och en 7:e plats totalt

#15 fick prova att åka vagga idag då dom hade fått ett framhjulssläpp. "Någon" hade glömt att dra åt muttrarna, allt enligt Per "Hjulmuttern" Jonsson...  Men lite fix och dom var på banan igen. 99 varv hann dom skrämma upp Astran i och snabbast gick det på varv 20 med tiden 1:54,288 vilket placerade dom på 12:e plats idag och en fin 10:e plats i totalen.

#16 Team Forsman Motorsport körde familjerace idag med Tobias, Benny och Colin som turades om bakom ratten. Som varvräknare har dom städslat Börje Aronsson som skötte jobbet med den äran

#6 Team 4Sign körde 109 varv idag och landade på 2:a plats med 8 sekunder efter ettan.Fick veta att det bara gick att köra på treans växel de fem sista varven i sista stintet.  Snabbast gick det varv 47 med tiden 1:50,764. Totalt så placerade dom sig på 12:e plats, har inte kört alla race heller.

#93 Team Rusteze verkade inte ha några problem idag och plockade 3:e plats med sina 109 körda varv. Snabbast gick det på varv 37 med tiden 1:51,416. Totalt så slutade dom på en fin 5:e plats

#5 Team Wheeldoctor rattas av Benny Steen, Erik Johansson och Philippe Näsmo

#3 Granlund Team Sweden fick möta målflaggan idag för första gången. 99 varv hann dom köra. Snabbast gick det på varv 15 med tiden 1:52,938 vilket placerar dom på en 11:e plats. Totalt så tog dom 19:e plats

#43 Norrsken metall fick kasta in handduken efter bara 9 varv på grund av en drivknut. Snabbast gick det på varv 8 med tiden 1:57,073 vilket placerar dom på 19:e plats idag men i totalen landade dom på en 11:e plats

#95 Zpark Racing hör inte riktigt till dom som brukar bryta ett race men idag fick  ge upp då både ett fjäderben och hjullagret på vänster bak sa upp sig efter 20 körda varv. 16:e varvet blev det snabbaste med tiden 1:55,093 vilket betydde 18:e plats idag men en fin 6:e plats i totalen.

#88 Team 4Bangers rattas som vanligt av Mattias Holmgren, Jonas Almqvist och Fredrik Stenmark

Bromsoket bak lossnade för Team Wheeldoctor men jag tror att dom fixade det och kunde fortsätta rejsa. 83 varv hann dom köra iallafall vilket betyder 13:e plats idag. Snabbast körde dom på varv 36 på tiden 1:54,853.

#22 Team NTT rattas av Mikael Lindgren, Jonas Wennebjörk, Christer Sundström och Christoffer Sundström.

#89 Boliden Racers plockade en 5:e plats idag med sina 107 körda varv. 1:55,112 blev snabbaste varvtid och kom på varv 26. Totalt så slutade dom på en fin 4:e plats

#77 North Coast Racing  hann köra 99 varv idag vilket placerar dom på en 10:e plats. Snabbast gick det på varv 95 med tiden 1:51,929. Totalt landade dom på 14:e plats

Tyvärr så blev Team 4Bangers de sista att bryta dagens race då Kadetten bara ville gå på två cylindrar.  Men 75 körda varv placerar dom på 15:e plats. Snabbast gick det på varv 49 med tiden 1:51,087. Totalt blev det 8:e plats.

#16 Forsman Motorsport hann köra 109 varv innan målflaggan visade sig. Visserligen var det två team till som gjorde det men Forsmans var snabbast med 8 sekunder till godo på tvåan, snacka om små marginaler... Snabbast gick det på varv 39 med tiden 1:52,414 och, som vanligt, så tror jag att Colin  körde det stintet. Rätta mig om jag har fel Tobias....I totalen landade dom på en fin 3:e plats.

#21 Bergja Racing körde 106 varv idag och landade på 6:e plats. Snabbast gick det på varv 47 med tiden 1:52,836. Totalt blev det 9:e plats

#97 Mayflower körde ihop 108 varv idag vilket placerade dom på en fin 4:e plats. Mest bråttom hade den som körde varv 46 med tiden 1:51,383. Men i totalen så knep dom 2:a plats, endast en (1) poäng efter segraren

#22 Team NTT hann köra 6 varv innan dom fick lov att bryta. Gissningarna var många med mest troligt nåt med kopplingen. Snabbast gick det iallafall på varv 3 med tiden 2:00,718 vilket placerar dom på 20:e plats idag men en 16:e plats i totalen. Så surt att köra 40 mil enkel väg och så tar det slut efter bara 6 varv. Bättre lycka till nästa säsong!

#55 Team PRO hann köra 103 varv innan dom mötte målflaggan. Snabbast gick det på varv 95 med tiden 1:55,548. Placerade sig på en 9:e plats idag och på 13:e plats i totalen

#1 Team Tidy Powersport hann köra 106 varv idag vilket placerar dom på en 7:e plats i dagens race. Snabbast gick det på varv 36 med tiden 1:50,092 vilket räckte till att bli racets snabbaste varvtid. Dom förbrukade två par bromsbelägg för att ta sig genom racet idag. Totalen då undrar ni, ja det är bara att säga ett stort grattis till teamet som körde hem segern i BA Trophy 2021 med 73 poäng totalt.

Kul om team Gul & Svart också hade fastnat på den här bilden

och här ser vi det sista av #69. Dom kämpade verkligen för att fixa bromsoket men..... 23 varv hann dom köra iallafall och snabbast gick det på varv 9 med tiden 1:52,513. Dagens placering blev nr 17  och i totalen blev det 15:e

Ett stort grattis till Tobias Forsman, Benny Forsman och Colin Forsman till segern i finalen av 2021 års BA Trophy.

Grattis även till Team NJH Entreprenad som slutade på 18:e plats, även om dom inte körde sista racen. Samma till Team Puma Racing som slutade på 21:a plats eftersom dom bara körde i första racet.

Ett stort tack till alla Team, Funktionärer och Skellefteå MS för en trevlig säsong!