tisdag 9 augusti 2022

SM Rallycross deltävling 3 Lycksele 25-26 juli

Klass JSM  #3 Alexander Jeppsson Tomelilla MK . 134 poäng från kvalkörningarna blev raka spåret in i semi2 som han vinner! Vidare till finalen där han också plockar 1:a plats. Snyggt jobbat!

Klass 2150  #191 David Johansson Skellefteå MS. 79 kvalpoäng räckte till en styrning i SF3 där han blev 6:a.

Klass 2150  #156 Christian Johansson Lycksele MK. 89 kvalpäng och styrning i semifinal3 där han blev 5:a

Klass 2400  #18 Kristian Olsson MK Team Westom. Med 109 hopkörda poäng från kvalen blev det en styrning i Semi2 där han slutade på 4:e plats. Eftersom ettan, tvåan och trean i både semi1 och semi2 fick köra final så hamnade Kristian precis utanför finalkörningen.

Klass 2150  #93 Erik Magnusson Krokoms MK. 83 kvalpoäng innebar styrning i Semi2 där han blev 3:a. I klassen 2150 var det bara ettan och tvåan som gick vidare till final så där tog det slut för idag.

Klass 2400  #21 Jesper Carlsson Lycksele MK. 108 hopkörda poäng i kvalheaten innebar styrning i Semi1 där han blev 3:a. Klar för körning i finalen där han tyvärr fick en svart flagg.

Klass 2150 #17 Oskar Andersson BK Dundret Gällivare. 110 poäng från kvalen och styrning i semi3 där han tog en fin 2:a plats. Klar för finalen där det blev en 6:e plats

Klass 2150  #27 Nils Lindmark Vännäs MK. 85 kvalpoäng och en styrning i semi3 där han tog en fin 3:e plats.

Klass 2150  #170 Jonas Lindberg Gargnäs MK. 82 kvalpoäng och en 6:e plats i semi 2.

Klass 2150  #10 Anton Eriksson Therus MK Team Westom gnetade ihop 116 fina kvalpoäng och fick en styrning i semi2 där han plockade 2:a platsen. Vidare till final där han blev 3:a

Klass 2150  #105 Mathias Nilsson Lycksele MK fick med sig 65 poäng som tyvärr inte räckte till nån finalkörning

Klass 2400  #23 Christian Karlsson Vimmerby MS körde ihop 67 kvalpoäng och då hade han ett DNS i kh3

Klass 2400  #36 Tom Nilsson Vimmerby MS. 87 poäng blev lite för lite för finalerna.

Klass 2150 #160 Kevin Wallstål Piteå MS hamnade just utanför finalerna med sina 73 kvalpoäng

Klass 2150  #29 Raymond Nilsson Stenungsunds MS körde ihop 63 poäng med sin BMW E36, trots ett DNS i kh3

Klass 2150  #167 Daniel Grubbström Älvsbyns MS  körde ihop 63 poäng samt ett DNF i semi3

Klass 2400  #14 Lars Näsholm SMF Sollefteå fick ihop 63 kvalpoäng med både ett DNF och ett DNS i bagaget, inte illa ändå, men det blir då inga finaler.

Klass 2400  #10 Viktor Fahlgren Lycksel MK . 101 kvalåoäng betydde styrning i semi2 där han slutade på 5:e plats

Klass 2150  #189 Kim Andersson Orust MS. Med både DNF och DNS i kvalen blev det ändå 64 poäng, men inga finaler.

Klass JSM #32 Joel Uhr  AMF Årsunda 125 fina kvalpoäng, med ett DNF i kh3,  räckte till körning i semi2 där han blev 4:a. Hörde i efterhand att han fick problem med växellådan.

Klass JSM #18 Robin Norrlander Jämtlands MK jagade ihop 112 kvalpoäng och fick en styrning i semi1 där han blev 4:a.

Klass JSM  #28 Filip Thoren Hallsberg MK. 113 poäng i kvalen och styrning i semi2 där han plockade en fin 2:a plats. I juniorSM gick både ettan, tvåan och trean från semi1 och semi2 vidare till final. I finalen blev det en 3:e plats för Filip.

Klass 2150  #20 Rasmus Grönlund Skellefteå MS. 82 kvalpoäng och styrning i semi1  där han blev 6:a.

Klass 2150 #67 Oliver Stenvall Skellefteå MS. En drivaxel ställde till det i kvalheat1. Med 58 kvalpoäng så blev det inga finaler för Oliver

Klass 2150  #98 Zebastian Forsgren Lycksele. 77 kvalpoäng fick han iallafall men inga finalkörningar tyvärr. Hade gärna sett mer av hans fina Kadett C.

Klass 2150  #50 Oscar Karlsson Lycksele MK. 95 kvalpoäng räckte till en styrning i semi1 där han blev 5:a

Klass 2400  #26 Timmy Enlund Västerås MS. 122 poäng blev styrning i semi2 där han plockade 1:a plats och var klar för finalkörning där han också plockade 1:a plats. Det är vad jag kallar en bra dag på jobbet!

Klass 2400 #32 Julia Lundkvist Jokkmokks MS, fick problem i kval1. Det gissades på huvudströmmen men ingen visste. Blev bara 85 poäng från kvalen och inga finalkörningar

Klass 2400 #3 Per Berglund Finnskoga MK fick med sig 106 kvalpoäng och styrning i semi1 där han blev 4:a

Klass 2400  #9 Niclas Härdevik Norström MSK Hammaren körde ihop 107 poäng i kvalen och fick köra semi2 där han plockade en 3:e plats. Klar för finalen där det blev 5:e plats

Klass Supernationell  #8 Joakim Evertsson Lycksele MK. 131 poäng från kvalen men tyvärr så blev det DNF i kh3 och sen en avanmälan, så problemet var nog inte repareringsbart på plats. Tråkigt då Evertsson alltid är trevlig att se på banan.

Klass JSM  #33 Eric Nilsson Kristianstad KK. 111 kvalpoäng och styrning i semi2 där han plockar 3:e platsen vidare till final där han blir 4:a

Klass 2150  #71 Jesper Karlsson Skellefteå MS plockade ihop 89 kvalpoäng och fick köra semifinal 2 där han slutade på 5:e plats

Klass 2150 #184 Joakim Wikström Piteå MS körde ihop 97 kvalpoäng och rattade i semi2 där han blev 4:a

Klass 2150  #176 Niklas Söderlund Robertsfors MS körde ihop 85 poäng i kvalen och plockade 4:e plats i semi1

Klass 2150 #83 Henrik Petersson S:a Lappmarkens MK körde ihop 69 kvalpoäng vilket var för lite för finalkörning.

Klass 2150  #70 Andreas Lundgren Lycksele MK fick med sig ett DNF i kvalen, och i det här tuffa gänget behöver man alla poäng man kan få om man ska gå vidare till finalerna. Tyvärr så räckte det inte idag.

Klass 2400 #2 Rasmus Olsson Karlskrona AK. 116 poäng från kvalen innebar styrning i semi1 där han plockade en fin 2:a plats. Vidare till final så blev det en 4:e plats

Klass 2400 #44 Ossian Stenvall Skellefteå MS. Tyvärr så räckte inte 86 kvalpoäng till några finalkörningar

Klass 2400  #91  Ronny Kingels MSK Hammaren. Med ett DNF i kvalheat3 så blev det bara 74 poäng vilket inte räckte till finalkörning

Klass 2400  #17 Marcus Einarsson Östmarks MFF. 100 kvalpoäng räckte till körning i semi1 där han blev 6:a

Klass Supernationell  #13 Pontus Bjuhr Lycksele MK. 124 poäng i kvalen och en 2:a plats i finalen.

Klass Supernationell  #14 Stefan Åeng Lycksele MK.  150 poäng, full pott, i kvalen samt seger i finalen kallar jag en bra dag på jobbet!

Klass JSM  #11 Isac Torlamb Tjust MK. Med 127 poäng från kvalheaten så blev det styrning i semi1 där han plockade en fin 2:a plats. Vidare till finalkörning där det blev en 6:e plats

Klass JSM  #1 Oskar Hellström Strängnäs AMS. Med sina 140 plockade poäng i kvalen så blev han "värst". Direkt till Semi1 där han tar 1:a plats och vidare till final där han landar på en fin 2:a plats

Klass JSM  #6 Filip Bernström MK Ran Askersund.118 kvalpoäng och styrning i semi1 där han plockar 3:e plats. Vidare till finalen där det blev en 5:e plats

Klass 2150  #69 Filip Martinsson Orust Bilsportklubb, plockade 145 poäng i kvalen och blev "värst". Klar för styrning i semi1 där han blev 3:a, precis utanför finalkörning.

Klass 2150  #19 Simon Olsson Vännäs MK körde ihop 131 kvalpoäng och fick köra semi2 som han vann. Vidare till finalen där han tar 1:a plats. Ett bra dagsverk.

Klass 2150  #39 Andreas Lindqvist Lycksele MK. Med 120 hopkörda poäng så blev det styrning i semi1  där han plockade en fin 2:a plats. Väl i finalen så blev det en 4:e plats

Klass 2150  #52 Fredrik Tinnsten Krokoms MK. 82 kvalpoäng räckte till styrning i semi3 där han slutade på 4:e plats

Klass 2150  #179 Jonas Lindberg Gargnäs MK körde ihop 82 kvalpoäng och fick köra semi2 där han blev 6:a

Klass 2150  #81 Robert Olsson Karlskrona AK. 95 kvalpoäng men inga finalkörningar idag

Klass 2150  #175 Magnus Hedlund Skellefteå MS.Med 69 kvalpoäng blir det inga finalkörningar

Klass 2400  #5 Andreas Israelsson Finnskoga MK blev klassen "värsta" poängplockare med sina 129 poäng. Direkt in i semi1 där han plockade segern! Vidare till finalen där det blev en fin 2:a plats

Klass 2400 #60 Anton Carlsson Lycksele MK. 97 kvalpoäng räckte tyvärr inte till några finalkörningar

Klass 2400  #40 Andreas Gunnarsson Skene MS. 98 kvalpoäng räckte till styrning i semi2 där han blev 6:a

Klass 2400  #11 Kevin Eriksson SMK Trollhättan. Med 101 poäng så blev det styrning i semi1 där han slutade på 5:e plats

Klass 2400  #42 Simon Hedestig Lycksele MK . 100 kvalpoäng men tyvär inga finalkörningar

Klass 2400  #68 Anders Nilsson Lycksele MK . 88 poäng från kvalen men tyvärr inga finalkörningar

Klass 2400  #128 Rickard Frisk SMK Sala. 95 kvalpoäng, inte illa då det blev DNF i kh2. Misstänker att det var då som gasvajern gick av. Tyvärr räckte det inte till nån vidare körning.

Klass 2150  #4 Magnus Abrahamsson Vännäs MK körde ihop 123 poäng och var klar för styrning i semi 3 där han plockar 1:a plats. Vidare till finalen där han landar på en fin 2:a plats

Klass 2150  #47 David Hjertberg Tväråns IF. 97 kvalpoäng innebar rakt in i semifinal1 där han plockar 1:a plats. Vidare till finalen där han slutar på en 5:e plats

Klass 2400 #71 Robin Starö Västerås MS plockar ihop 106 poäng och får en styrning i semi2 där han landar på en fin 2:a plats. Vidare till finalen där det blir en 3:e plats.

Vi säger tack till Lycksele Motorklubb för en väl genomförd tävling, som vanligt.

Tack även till er som deltagit, oavsett om ni suttit i sekretariatet, stått på postering, suttit bakom ratten eller lagat mat, utan er alla blir det ju inga tävlingar.

Tack även till Benny Forsman som hjälpt oss att ta bilder.