Med siktet inställt på Gumboda Motorbana och Folkrace. Ett kvällsrace med start kl.18. Vädergudarna var visst på gott humör.

Nelly Andreasdotter Umeå AK

#27 Izabella Brodin och Viktor Svanström, båda kör för Robertsfors MS och delar bil också.

#53 Rasmus Lindgren ska till att köra sin första folkracetävling ever! Jag tror han var mer nervös än han visade, bara att önska lycka till!

#53 Rasmus Lindgren Robertsfors MS tog sig till 4:e plats i A-finalen och körde ihop 5+3+5 kvalpoäng. Snyggt jobbat!

#41 Louise Eriksson Vännäs MK. Slutade på en fin 2:a plats i damerna A-final, fick med sig 5+5+7 kvalpoäng.

#14 Mathias Lyrén SHRA Umeå slutade på 18:e plats. Kvalet gav 5+2+3 poäng.

#7 Jonas Lindgren Vännäs MK fick 4+3+3 poäng i kvalheaten och slutade på 20:e plats

#19 Per Nordgren Örnsköldsviks MK. Kvalen gav 7+7+4 poäng och slutresultatet blev en 5:e plats i A-finalen

Gissar att de två som kör åt samma håll är på rätt väg!

#9 Jörgen Johansson Umeå AK tog sig till C-final där han slutade på en 5:e plats. Kvalen gav 5+4+2 poäng

#17 Wilma Lindström Skellefteå MS tog sig till 6:e plats i damernas A-final. Kvalen gav 3+7+4 poäng

#51 Jonathan Eriksson Vännäs MK fick med sig 4+4+4 poäng från kvalen. Slutade på 7:e plats.

#25 Alma Mikaelsson Piteå MS tog sig till en fin 3:e plats i A-finalen och fick 5+4+5 kvalpoäng

#50 Anton Nilsson Vännäs MK fick full pott ikväll. 7+7+7 poäng i kvalen och en 1:a plats i A-final för juniorer.

#51 Jonathan Eriksson Vännäs MK

#55 Emma Lind Vännäs MK, en 5:e plats i juniorernas A-final, 4+5+3 kvalpoäng

#54 William Norgren Lycksele MK. 7+5+7 fina kvalpoäng och en 2:a plats i A-finalen för juniorerna

#2 Kvalheat 1, första kurvan händer detta. Första, och sista, bilden av Jessika Jennerfors för dagen. Bilen fick alldeles för mycket skador för att kunna starta igen. Detsamma gäller för Christian Edström då dom delar bil. Båda kör för Robertsfors MS.

#26 Anna Nordström Umeå AK inga kvalpoäng men en 5:e plats i A-finalen för damerna

#27  Izabella Brodin Robertsfors MS fick med sig 3 poäng från kvalheat 1 och slutade på en 4:e plats i A-finalen

#42 Matilda Öredal Lycksele MK höll flaggan högt idag. 1:a plats i damernas A-final. Kvalen gav 7+7 poäng. Kval 3 startade hon inte.

#10 Emma Åström Örnsköldsviks MK körde sig till 3:e plats i damernas final. Kvalpoäng blev 4+4+5.

#18 Pär Burman Robertsfors MS fick med sig kvalsiffrorna 5+4+7 och slutade på en 2:a plats i seniorernas B-final

#25 Stefan Mikaelsson Piteå MS slutade på 17:e plats bland seniorerna och kvalet gav 2+3+5 poäng

#30 Marcus Nilsson Robertsfors MS slutade 23:a med kvalpoängen 3+2+3

#29 Mikael Wiklund Skellefteå MS tog sig till C-finalen för seniorerna där han blev 6:a. Kvalet gav 4+5+0 poäng

#12 Lennart Löfgren Robertsfors MS, 26:e plats idag. Kvalen gav -+3+2 poäng

#4 Jenny Söderholm Robertsfors MS. Körde till sig en 1:a plats i C-finalen för seniorer, "fick" automatiskt en plats i B-finalen där hon slutade på 5:e plats. Kvalheaten gav 5+2+5 poäng.

#3 Eric Lennartsson Vännäs MK fick med sig 3+1+3 kvalpoäng och slutade på en 24:e plats

#17 Niklas Lindström Skellefteå MS körde ihop 4+7+7 kvalpoäng och slutade på en 4:e plats i A-finalen för seniorer

#20 Peter Sandow Umeå AK vann seniorernas B-final och tog automatiskt en plats i A-finalen där han slutade på 2:a plats. Kvalen gav 7+5+5 poäng

#15 Mats Ledin Robertsfors MS körde sig till en 4:e plats i C-finalen. Kvalen gav 4+5+5 poäng

#13 Linus Karlsson Robertsfors MS. 19:e plats och  3+3+4 kvalpoäng blev dagens resultat.

#28 Erik Lind Vännäs MK 27:e plats och 2+2+1 kvalpoäng bev dagens resultat

#8 Jörgen Elfridsson Robertsfors MS kvalpoäng 5+3+4 och en 2:a plats i C-finalen

#6 Johan Sandow Umeå AK segraren i A-final för seniorer. Kvalen gav 7+ - +7 poäng.

#10 Kenneth Ohlsson Örnsköldsviks MK körde sig till 25:e plats, kvalen gav 3+2+2 poäng

#21 Petter Holmström Robertsfors MS tog sig till 6:e plats i A-finalen. I kvalheaten fick han full pott 7+7+7 poäng

#16 Mikael Tjäder Umeå AK tog sig till B-final där han slutade på 6:e plats. Kvalheaten gav 4+7+1 poäng

#24 Stefan Kandel Skellefteå MS körde till sig 5+4+4 kvalpoäng och slutade på 3:e plats i C-finalen

#31 Nelly Andreasdotter Umeå AK tog sig till 21:a plats, kvalen gav 3+4+3 poäng

In i dimman!

#22 Samuel Edlund Umeå AK körde ihop 7+5+7 fina kvalpoäng och tog sig till 3:e plats i A-finalen

#1 Anders Tunesten Umeå AK slutade på 4:e plats i B-finalen, fick med sig fina siffror från kvalen, 7+5+5 poäng

#5 Jesper Skogh Skellefteå MS, 22:a plats och 3+4+2 kvalpoäng

#11 Lennart Edvall Umeå AK fick med sig 4+7+4 kvalpoäng och tog sig en fin 3:e plats i B-finalen